Alexandra s-a dus la Domnul!

Cu profunda durere, va anuntam ca micuta Alexandra a pierdut lupta cu boala! In decursul celor 5 ani petrecuti in Germania, fetita s-a luptat din rasputeri sa se faca bine. A facut transplant de celule stem, a urmat numeroase si istovitoare tratamente, insa inimioara ei a cedat astazi dimineata la ora 7, 30, in spitalul din Bonn, unde ajunsese cu 5 ani in urma. Ar fi implinit 7 anisori in curand. Alaturi i-a fost, ca totdeauna, mama.
Viata Alinei, de cand a devenit mama, a fost o jertfa totala si plina de iubire pentru fetita ei bolnavioara. Nu s-a despartit nicio clipa de copilul ei. A fost bucuroasa doar in momentele cand Alexuta era bine, dar a fost mereu fericita fiindca o avea pe EA. Suferinta si durerea au fost transformate in iubire si cu aceasta iubire si-a inconjurat tot timpul copilul. Au trecut prin multe momente de cumpana si prin putine momente de liniste si bucurie, doar ele doua! Au trait si bune si rele doar impreuna, pana astazi dimineata, cand inimioara Alexutei a cedat.
Mama si fiica au stat mai mult timp in spital, beneficiind doar de un minim ajutor al unor oameni cu suflet. Au dus-o foarte greu, dar mama nu s-a plans niciodata…daca Alexuta era bine, restul nu mai conta!
Acum Alina isi plange copilul si singurul lucru pe care si-l doreste este sa-l aduca acasa, in Romania.
Repatrierea este foarte costisitoare, dar cu ajutorul lui Dumnezeu, Alina spune ca sunt oameni acolo care o sustin si vor sa o ajute sa vina cu copilul acasa! Alina multumeste personalului medical de la spitalul de copii din Bonn, pentru toata sustinerea si pentru toata grija pe care le-au acordat-o.
Eu va rog sa o ajutam pe mamica Alina sa-si duca copilul de la Bucuresti la Buzau si sa o inmormanteze crestineste ACASA! Pentru asta e nevoie de bani, pe care Alina nu ii are. Orice ajutor este binevenit, caci sunt atat de multe cheltuieli.
Va las numele mamei si numarul de cont in care se pot face donatiile:
STATE FLORENTINA ALINA
COD IBAN RO12 CECE C001 9462 9079 5811
Alexuta va ajunge curand acasa! Va rog din suflet sa o ajutam pe mamica Alina sa aiba aceasta ultima alinare, sa-si inmormanteze copilul fara sa duca grija banilor!
http://alexandramirjanastate.blogspot.ro/2017/08/alexuta-priveste-cu-ochii-ei-catifelati.html?spref=fb&m=1