Programul Slujbelor in Saptamana Patimilor- Slujba Invierii

ATENȚIE:TOATE SLUJBELE SE VOR SAVARSI LA BISERICA SF. MARGARETA, MAI PUȚIN SLUJBA ÎNVIERII, CARE VA AVEA LOC, CA SI ANUL TRECUT, LA BISERICA SF. HEDWIG, LOCAȚIA: Mackestraße 43, 53119 Bonn, în apropierea intersecției dintre A555 și A565 (a se observa orientativ punctul roșu de pe hartă). Pentru a stiga intr- un glas cu cei de acasa „Hristos a Inviat!”, Lumina Invierii o vom primi la ora 23.00. Cei care din binecuvantate pricini nu pot participa si la Sfanta Liturghie pot primi Pastile (anafura) deja la ora 24.00.

Miercuri: ora 19.15 – Denie + Spovedanie
Joi, ora 19.00- Denie + Spovedanie
Vineri, ora 19.00- Denie + Spovedanie
Sâmbătă ora 22.00- Slujba Invierii
Duminică ora 12.00– Vecernia Învierii a doua

Miercuri, ora 19.15 – Denie. În Miercurea cea Mare se face pomenire de femeia cea păcătoasă care a uns cu mir pe Domnul, pentru ca aceasta s-a întâmplat cu puțin înainte de mântuitoarele Patimi.

Joi, ora 19.00 – Denia celor 12 Evanghelii. În Sfânta și Marea Joi prăznuim patru lucruri: spălarea picioarelor, Cina cea de taină, adică predarea înfricoșătoarelor Taine, rugăciunea cea mai presus de fire din Ghetsimani și vânzarea Domnului.

Vineri, ora 19.00 – Denia Prohodului Mântuitorului Iisus Hristos. În Sfânta și Marea Vineri se prăznuiesc sfintele și mântuitoarele și înfricoșătoarele Patimi ale Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Se mai face încă pomenire și de mărturisirea mântuitoare făcută pe Cruce de tâlharul recunoscător, care a fost răstingnit împreună cu El.

Sâmbătă
22, 00– Canonul Sâmbetei celei Mari
23,00, ora Germaniei – Slujba Învierii